Van onze redactie -De najaarsbeurs in De Woonindustrie komt eraan en de exposanten zijn in volle voorbereiding om de inkopers te verleiden tot mooie orders. jankurtz toont in Nieuwegein haar prachtige eiken meubelen in showroom B110 van De Woonindustrie. Speciaal voor de DWI Vakdagen is de showroom in de skybox op de eerste verdieping aangepast en toont jankurtz daar nu massief eikenhouten meubelen van ontwerper Tom Kelley.

”Nee niet de meubelen van opa en oma, maar strakke, puristische meubelen in lichte kleuren, zodat de schoonheid van eikenhout een hoofdrol krijgt. Eiken is niet alleen mooi om te zien, maar voelt ook heel prettig aan,” zegt Petra Bettens van Eftrade. Eftrade is al bijna 25 jaar een vertrouwde naam in de tuinmeubelbranche en sinds 2021 ook actief in de interieurbranche. Het bedrijf vertegenwoordigt diverse toonaangevende (tuinmeubel-) merken zoals o.a het Duitse jankurtz en het Italiaanse Scolaro Parasols.

”De meubelen van jankurtz worden geproduceerd in Italië waar de maatstaf hoog ligt. Tafel Dweller heeft een blad in bootsvorm en is in 3 maten leverbaar. Model Kelley staat in de showroom alleen als fauteuil, maar is ook zonder armleuningen leverbaar. Voor extra comfort is de zitting afgewerkt met een 100% loden (wollen) zitlaag. Sideboard Dweller klapt links open en heeft rechts is een grote diepe lade en biedt daardoor veel praktische opbergmogelijkheden.”

De collectie van jankurtz wordt geleverd vanuit het magazijn in Affalterbach, dus is, mits op voorraad, snel leverbaar.

Website: www.jankurtz.de

Contactpersoon voor de Benelux: Petra Bettgens: 073-8505984 of 06-25042100 info@eftrade.nl