Een opwindende samenwerking staat op het punt de designwereld te veroveren. Jeroen de Jong en Rosa Jonkman hebben besloten om hun kennis en expertise te bundelen bij STUDIOJEROENDEJONG, een gerenommeerd interieur- en architectuurontwerpbureau gevestigd in de Kompastoren, een voormalige watertoren in Mijdrecht.

Met haar inspirerende creativiteit en buitengewone talent voegt de 30-jarige Rosa Jonkman zich als partner architect bij het team van STUDIOJEROENDEJONG. Samen met Jeroen de Jong en het team van freelance architecten, ontwerpers, tekenaars en stylisten zal ze gedurfde nieuwe mogelijkheden verkennen en inspirerende projecten tot leven brengen.

De samenwerking tussen Jeroen de Jong en Rosa Jonkman markeert naar eigen zeggen een nieuwe fase van groei en creativiteit voor STUDIOJEROENDEJONG. Beide professionals zijn gedreven door de onbegrensde mogelijkheden die hen te wachten staan en ze verheugen zich erop om samen te werken aan innovatieve en baanbrekende projecten.

Jeroen de Jong, oprichter van STUDIOJEROENDEJONG, deelt zijn enthousiasme over de samenwerking: “Ik ben enorm verheugd over de komst en samenwerking met Rosa Jonkman. Naast haar master opleiding, talent en ervaring is Rosa een geweldig mens met een heldere visie en een frisse kijk op ons vak en de wereld om ons heen. Ik ben ervan overtuigd dat haar kennis, ideeën en creatieve stijl een onschatbare aanvulling zullen zijn op ons team, terwijl we dagelijks de uitdagingen aangaan in ons prachtige vakgebied.”

STUDIOJEROENDEJONG bedient zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door op maat gemaakte ontwerpoplossingen te leveren voor kantoren, showrooms, bedrijfsgebouwen, woningen en winkels. ”Het toegewijde team van STUDIOJEROENDEJONG streeft ernaar om eigentijdse ontwerpen te realiseren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn, en die de verwachtingen van hun opdrachtgevers overtreffen.”