Kare is een Internationaal design bedrijf, op vakbeurzen altijd opvallend in de presentaties van totaalinterieurs. Home is Home is een webwinkel met woonproducten en een showroom in Ulft. Het assortiment loopt uiteen van accessoires tot kasten, van banken tot verlichting. Naast Kare heeft Home is Home ook merken als By Boo, Riverdale, Brix, Eleonora, Livingfurn en Naver Collection.

Al sinds 1981 verrast Kare Design zijn fans over de hele wereld met vernieuwende meubels, verlichting en interieur accessoires die allemaal een sterke passie voor design uitdrukken. Oprichters Jürgen Reiter en Peter Schönhofen slagen als geen ander in het opsporen van trends en innovaties.

Jan Gerbrands, algemeen directeur van Home is Home over zijn eerste Kare shop in Nederland: “Kare staat voor meubels, verlichting en woondecoratie. Fun, ondeugend design met knipoog. Wij zijn enorm trots dat wij deze eerste Nederlandse Kare winkel mogen openen.”

De recente opening van de winkel was een groot succes waar talloze bezoekers onder het genot van een drankje, fingerfood en DJ Maximuss dit bijzondere Duitse merk leerde kennen. Vanuit Duitsland was decorateur Uwe Preissler aanwezig samen met Dick Prince, eindverantwoordelijk voor de onderneming in de Benelux. Dick Prince: “Deze eerste Nederlandse shop-in-shop is precies waar Kare voor staat: shameless en fun, een hele gave collectie. Wij zijn heel blij met Home is Home. Zij begrijpen ons merk en stralen uit wat heel goed bij Kare past. Jan is een ondernemer die ervoor gaat”.