Sinds half maart is de woonwinkel All About Living in Nijmegen geopend. De winkel van Frans Oosterbaan is gevestigd in het oude pand van V&D in het centrum van de stad. Oosterbaan is eigenaar van vijf winkels op de meubelboulevard van het naastgelegen Wijchen: Oosterbaan Living, Zen lifestyle, Meubel-Planet en Eltink interieur – Tilders. Bij elkaar heeft Oosterbaan bijna 50.000 meter met interieur te vullen. All About Living heeft een oppervlakte van 3.000 vierkante meter en telt meer dan 7.000 items.

De winkel bestaat uit een bonte verzameling van nieuwe meubels, unieke woonaccessoires en musthaves. Klanten die zoeken naar industrieel, Scandinavisch, landelijk of romantisch kunnen terecht in Nijmegen.

Aanwezige merken: Zuiver, Dutchbone, Zen Lifestyle, ByBoo, BePureHome, Jess Design, Riverdale, Lifestyle, Makkii, Henders & Hazel en Xooon. De zaak is alle dagen geopend en biedt plaats aan ongeveer 10 winkelmedewerkers.

De zaak in Nijmegen moet niet concurreren met de boulevard in Wijchen. In de stad ligt de focus meer op kleinere artikelen verkocht zoals lampen, spiegels, kleinmeubelen, kleden en wanddecoratie.

Vorig jaar opende Frans Oosterbaan Zen lifestyle in de Burchtstraat in het centrum van Nijmegen en half maart kwam dus All About Living erbij. Tegenover dagblad AD zegt de ondernemer: “Het is een passie van mij, ik doe het niet om het geld. Het is een uitdaging. En er werken bij ons wel 120 werknemers. Hier gaat het straks wel lopen. Ik wil iets leuks neerzetten.’’ De foto’s komen van de site van All About Living.