Na de jungle, de toekans en de flamingos is het nu de beurt aan tropische vissen om te figureren op behang. KEK Amsterdam presenteert een fotobehang met exotische onderwaterzwemmers.

“Prachtige vissen en kleurrijke waterdieren stelen de show op het Underwater Jungle behang van KEK Amsterdam. Het lifestylemerk heeft deze behangcollectie speciaal ontworpen voor mensen met een flinke dosis interieurlef. Door een perfecte mix van illustraties en bijzonder kleurgebruik breng je een muur in een handomdraai tot leven.”

“Haal de onderwaterwereld in huis en geniet van kleurrijke vissen en exotische waterdieren op de wand. Met het nieuwe Underwater Jungle behang tover je een saaie muur om in een geweldige blikvanger.”

Voor deze collectie heeft KEK Amsterdam samengewerkt met topontwerper Tjitske Storm. Zij staat bekend om haar bijzondere patronen die ze onder andere voor Marcel Wanders heeft ontworpen. “In de Underwater Jungle Collectie vind je tropische vissen met een botanische touch. Door de hoeveelheid (onderwater)planten, bladeren, vissen en andere waterdieren spat het levendige tafereel van je muur.” In totaal zijn er 3 patronen in een aantal kleuren, waardoor je kunt kiezen uit 6 verschillende dessins. De collectie is verkrijgbaar als wandvullend fotobehang in 4 standaardmaten (4-, 6-, 8- en 10-baans) en als behang op maat. Het formaat van 4 banen is 194,8 x 280 cm.

Het behang van KEK Amsterdam is gemaakt van vliesbehang, dat vele malen sterker is dan papierbehang. Geen gedoe meer met onhandige behangtafels, want je brengt de lijm rechtstreeks aan op de muur in plaats van op de behangbanen. Het behang is dus heel makkelijk zelf aan te brengen. Bovendien is dit vliesbehang milieuvriendelijk geproduceerd en biologisch afbreekbaar.