Dat interieurstyling niet stopt bij nieuwe kussens op de bank is voor Fresh ’n Rebel de reden van bestaan. Ook speakers moeten een fashionable design en vooral kleur hebben. Het audiomerk van Nederlandse bodem ontstond dan ook vanuit het gemis aan variatie in een toen nog vrij grauwe techbranche. Na een aantal succesvolle kleurlijnen introduceert Fresh ’n Rebel een nieuwe wintercollectie. Opvallend is de Soul: een staande portable speaker verkrijgbaar in 7 warme kleuren geïnspireerd door de natuur. Van Silky Sand tot Storm Grey en Safari Red: er is voor ieder huishouden een perfecte match.

Alle hoeken van de kamer
Het pronkstuk uit de collectie is toch wel de eerste Fresh ’n Rebel portable speaker: Soul. Een mooie toevoeging aan ieder interieur. Door een speciale hoek van 12 graden kan het geluid alle hoeken van de ruimte bereiken. Met een helder geluid en diepe bass kan Soul de ruimte vullen voor een feestje maar ook rustige achtergrondmuziek goed afspelen. Door twee Soul speakers te koppelen via Blue-tooth, ontstaat er stereogeluid. Portable speakers zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Met het thuiswerken in de lockdowns werd het ‘meenemen’ van muziek naar iedere ruimte in huis steeds meer gewenst. Van zolder tot slaapkamer, keuken of schuur: muziek helpt ons door de dag. Zelfs met buiten werken of relaxen is muziek een must. Soul is waterproof en kan dus ook een Nederlands buitje hebben. De speaker heeft 15 uur wireless playtime: handig voor als de speaker een keer mee naar buiten gaat.

Colour your music 
Strakke designs en opvallende kleuren. Audio devices zijn vandaag de dag niet alleen maar technisch, maar fungeren naast audio-ondersteuning als echte eyecatchers, onderhevig aan mode. Fresh ’n Rebel voorzag deze trend al jaren geleden. De missie om technische accessoires om te toveren tot fashion- en interieur must haves is voldaan. Toch laat het Nederlandse merk zich keer op keer opnieuw inspireren door trends en creëert Fresh ’n Rebel het ene fashionable design na het andere. De intrede van de winter is dan ook hét moment om de nieuwe producten en kleurenlijn van Fresh ’n Rebel te lanceren. De speakers, headphones en mobiele accessoires zijn in een nóg moderner jasje gestoken. Het kleurenpalet doet eer aan de merknaam. Van Brave Bronze tot Storm Grey en Safari Red. De aardse kleuren, ronde vormen, zachte stoffen en duurzame materialen geven de accessoires een warme, comfortabele en eigentijdse uitstraling.