Kwakernaat Beddenspecialist bestaat 25 jaar: een mijlpaal om te vieren. Eigenaren Dick en Linda Kwakernaat blikken in een interview terug op de hoogte- en dieptepunten van hun familiebedrijf in een interview ter ere van hun zilveren jubileum.

Al een kwart eeuw lang staat dit familiebedrijf bekend om haar persoonlijke en deskundige advies, hoogwaardige producten en uitstekende service. Dick en Linda Kwakernaat hebben samen met het team de afgelopen jaren hard gewerkt om de beddenspeciaalzaak tot een succes te maken. Het jubileum is dan ook een bijzondere mijlpaal en een goed moment om terug te blikken op alle mooie momenten en uitdagingen die zij hebben meegemaakt. In een interview geven Dick en Linda een inkijkje in de geschiedenis én delen zij de toekomstplannen van Kwakernaat Bedden.

Ondernemen zit in het bloed
Dick Kwakernaat groeide op tussen de bedden. Hij was als kleine jongen namelijk niet weg te slaan uit de beddenspeciaalzaak van zijn vader in Hoeksewaard. Na school hielp hij trouw mee met de bezorging en op zijn elfde verkocht hij zelfs zijn eerste bed. Maar zoals het spreekwoord zegt, ‘bloed kruipt waar het niet gaan kan’, en dus volgde Dick zijn ondernemersgeest. In 1998 begon hij zijn eigen zaak in Roosendaal. Later voegde zijn vrouw Linda zich bij het bedrijf, en met af en toe ondersteuning van de jongste generatie, Kim en Job, zetten zij zich al 25 jaar in voor tevreden klanten.

Lees hier het gehele interview

foto’s: kwakernaatbedden.nl