It’s a New Season… It’s a New Day! Met deze woorden opende designer Aurelia Ebbe haar gerestylde showroom in het ETC Design Center. Afgelopen zomer heeft het team van ‘La Aurelia Design’ de ruimte een opvallende make-over gegeven.

“Na 2 jaar was het tijd voor een andere presentatie, met kenmerkende nieuwe Design-Wallpapers. Er is een transformatie gemaakt naar een heerlijke La Aurelia Brand Boutique” aldus Aurelia. “Van hieruit kunnen we nog beter stijlvolle-collecties-op-maat presenteren aan de (inter-)nationale interieur branche.”

De klant van vandaag heeft nog meer de behoefte aan persoonlijk advies op maat. Of dit nu voor hospitality is of een projectinrichting. “Wij denken met de klant mee over een onderscheidend ontwerp op hoog niveau. Iets dat past bij hun persoonlijkheid en manier van werken of leven. La Aurelia Design biedt haar klant een ‘Haute Couture Service’. Aan de hand van onze bestaande designs creëren wij de juiste look, met een perfecte pasvorm en de daarbij behorende persoonlijke service. Zo krijgt de klant een uniek Wallpaper-exemplaar”, aldus de eigenaar/ ontwerpster.

La Aurelia Design laat in haar nieuwe Brand Boutique diverse maatwerk-mogelijkheden zien. Naast de vertrouwde modellen toont zij ook verschillende materiaalsoorten zoals het makkelijk te plakken vliesbehang, maar ook het krasvaste projectbehang zonder naden.

Design Experience Days – Najaarsbeurs
Dit alles is te bewonderen tijdens de Design Experience dagen, op 20-21-22 september in het ETC Design Center, te Culemborg. Tijdens deze 3-daagse najaarsbeurs voor de vakspecialist, nemen Aurelia Ebbe en team, extra de tijd voor de professional om de noviteiten te presenteren. Registratie is verplicht en kan via de website van het ETC Design Center. Tevens is de vernieuwde Brand Boutique iedere maandag open tijdens Trade Days in Culemborg. Op overige werkdagen is de Studio annex Showroom in Almere open.