Van de organisatie van Spotlight:

Kom naar Spotlight: Vakevent voor de retailer

LAAT JE VERRASSEN!
Heb je nog geen tijd gehad om een entreeticket voor Spotlight te bestellen? Tijdens het 2-daagse event op 8 en 9 maart in de Beursfabriek in Nieuwegein, staan onze exposanten voor je klaar om je te verrassen en inspireren met nieuwe en vertrouwde collecties en producten. Er worden meer dan 300 verschillende merken gepresenteerd in de segmenten woonaccessoires, gifts, speelgoed, stationery, koken, gedekte tafel, sieraden & horloges, luxe lederwaren en fashion accessoires.

Bestel hier je gratis entreeticket online, kom naar Spotlight en laat je verrassen!

WOONACCESSOIRES EN -TRENDS
Tijdens Spotlight is er een ruim aanbod van woonaccessoires en -trends te vinden. Zo tref je bijvoorbeeld unieke, stijlvolle keramieken ontwerpen op de stand van MAL Product. Bij Tudo Taste waan je je in Mediterrane streken met de zonnige woonaccessoires en serviesgoed van Portugees aardewerk. De heerlijke plaids, kussens en stools van Natural Luxury zijn gemaakt van natuurlijke producten en staan garant voor vele genietmomenten. Kom naar Spotlight en ontdek de merken waarmee je je kunt onderscheiden als ondernemer. Laat je inspireren!

De Beursfabriek is makkelijk te bereiken met het OV en de auto en parkeren is voor iedereen gratis.

Datum: 8 en 9 maart 2020
Openingstijden: 10.00 tot 17.00uur
Adres: Beursfabriek, Symfonielaan 5, 3438 EX Nieuwegein

Kom gezellig langs, de koffie en thee staat voor je klaar!

Een kleine greep uit de deelnemerslijst:
PaperDreams, FairPlaza, Tudo Taste, Kingspoint Toys & Gifts, Mellipou, Mini-Art Products, Artige, Peaches Presents, Kanika, Art Group, Clip B.V., Persell, Trendabrands, Tudo Taste, T & C Lifestyle, MTM-gifts, Rimo Groothandel, Geharo, Van Ditmar Marketing, TEA Netherlands, Zintenz, Bodart, Amandla, Wilma’s Wereld, Plint, Tine van Houselt, Madat Fair Trade Treasures, HB Kurk en Keramiek, Messagelights, Mepal en Auperl√©, DLIJsblok, Tijdpunt en Sampaguita.

SPECIAL

Klik hier voor de uitgebreide beurspreview (Home Deco Business Magazine)

CORONAVIRUS
We begrijpen dat er vragen zijn over Spotlight Event met betrekking tot het coronavirus. We volgen de ontwikkelingen op de voet en laten ons leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. De gezondheid en veiligheid van onze exposanten, bezoekers en medewerkers staat voorop. Op dit moment is er geen reden om evenementen af te gelasten, Spotlight gaat dus gewoon door zoals gepland. Wij kijken uit naar mooie en succesvolle beursdagen!

 

NB Tijdens Spotlight is ook De Woonindustrie geopend (o.a de woonaccessoires afdeling). Dus reden te meer om naar Nieuwegein te rijden. Klik hieronder voor eerdere berichtgeving hierover.

Gratis entreetickets!! Kom 8 en 9 maart naar De Woonindustrie in Nieuwegein