De Italiaanse fabrikant LEMA laat zien dat het de traditie van luxueus ogend loungemeubilair van Italiaanse makelij in ere houdt met het leveren van het meubilair voor de VIP Room in de Romeinse luchthaven Fiumicino Leonardo da Vinci.

Iedereen met een business class ticket of een ander duur vliegkaartje mag hier plaatsnemen voordat er wordt opgestegen en LEMA verzorgde de banken en fauteuils van deze ruimte van ITA Airways aan het einde van Terminal 1. Deze Hangar Lounge staat vol Italiaans design als visitekaartje voor deze maakindustrie, dus mag het ook wat kosten (of is dat weer heel Hollands om te zeggen?). Er passen zo’n 150 passagiers in deze ruimte van 980 vierkante meter.

Binnen deze Hangar Lounge zit dus de VIP Room waar ook vergaderingen kunnen plaatsvinden. ITA Airways is uiteraard heel blij met de inrichting door LEMA, ik zal de wederzijdse bewierroking van leverancier en opdrachtgever verder achterwege laten en u de mooie plaatjes laten zien. Want daar draait het om bij een bericht zoals dit. U ziet onder andere de Venise hoekbank en de Dolmen koffietafels van het merk. Plus de Felix fauteuil en de bijpassende Oris koffietafels, ontworpen door de gebroeders Buratti. Zij ontwierpen ook de Gullwing tafel.