If you cannot beat them, join them: het Italiaanse Living Divani uit Como is een samenwerking aangegaan met het Chinese bedrijf Royal Living. Een gezamenlijke showroom in de Chinese stad Ningbo is het resultaat.

In een mall kan het publiek naar hartelust de producten van deze twee merken kopen, waaronder de Sumo en Extrasoft banken ontworpen door Piero Lisoni en de Moon koffietafel of de Sailor boekenkast die ontworpen is door de Spaanse ontwerper David Lopez Quincoces. Massimo Mariani en Mario Ferrarini zijn twee andere ontwerpers die ontwerpen voor Living Divani, maar ook hier draait het eigenlijk voor al om de plaatjes. Het is (bijna) vakantie en dan mag het nieuws (bij voorkeur) iets luchtiger zijn. Ook bij Living Divani komen we de Buratti broertjes weer tegen als ontwerpers: zij schetsten de koffietafel Tethys.

In het Engels leest de naam Buratti brothers toch net iets grappiger dan in het Nederlands, maar dit terzijde. Bent u in Ningbo de komende weken, wip eens langs bij de showroom van Living Divani en Royal Living. Het bed hieronder is het Extrasoft bed van opnieuw Piero Lisoni.