Onder de titel Le Petit Boudoir presenteert Lensvelt tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven een installatie van Teun Zwets in het gerenoveerde Evoluon. Meubelen gamaakt uit productieafval van Lensvelt, duurzaam en inspirerend.

Aanstormend ontwerper Teun Zwets maakte 10 objecten uit afval en productieresten van de Lensvelt fabriek. De opdracht hiertoe kwam van directeur Hans Lensvelt zelf, altijd begaan met duurzaamheid en hergebruik. De tien objecten in felle en meer ingetogen kleuren staan in twee witte lijsten waardoor de indruk van reusachtige juwelenkistjes wordt gewekt. Gecombineerd met de aankleding van het Evoluon leidde dit tot de titel Le Petit Boudoir. Hieronder staan Hans en Teun in de fabriek.

Het is te zien van 22 tot en met 30 oktober in het altijd tot de verbeelding sprekende Evoluon (ooit de speeltuin van Chriet Titulaer, voor de oudjes onder ons, en later gedegradeerd tot een showroom voor caravans). Het adres is Noord Brabantlaan 1a, de openingstijden zijn van 11-18:00 uur. Naast Le Petit Boudoir staan er nog 12 andere opstellingen in de vliegende schotel van Eindhoven. Benieuwd? www.lensvelt.nl/ddw-evoluon

Voor kaarten (die ook toegang geven tot alle andere evenementen van DDW): ddw.nl/nl/tickets