De nieuwste editie, de laatste editie van 2022, is verschenen. In deze editie gaan we o.a in op de Ledenvergadering van de Koninklijke CBM en de Dutch Design Week ’22.

Ook besteden we aandacht aan het opleidingsprogramma van VME ‘Jong Oranje’ en natuurlijk staat Leolux, dat onlangs haar nieuwe Experience Center opende en mede-organisator is van Destination: Design dat plaatsvindt in januari, in de picture.

Ook Jan Luppes komt aan het woord. De man is al 43 jaar succesvol en geeft naar eigen zeggen “eigen & wijs” meubeladvies in Drenthe. ”Een winkel moet een verhaal hebben en meerwaarde leveren.” aldus Jan Luppes.

Onbedoeld rolde Jan Luppes als 21-jarige in de woninginrichting. Nu, 43 jaar later, beleeft hij er nog altijd veel plezier aan. “Mijn doel is om gelukkige klanten te creëren.” De eigenaar van Jan Luppes Interieur en Melles Interieur, beide in Nieuw-Weerdinge, gelooft in het eigene van een winkel: “Woonformules leveren hapklare brokken. Die winkels lijken mij te veel op elkaar. Iedere winkel hoort een eigen verhaal te hebben, de identiteit van de winkelier moet ervan af te lezen zijn. Dat is hard werken, om dit zowel aan klanten als aan leveranciers duidelijk te maken. Maar het lukt.”

Hij is na zijn vader en grootvader de derde generatie Luppes die leidinggeeft aan het bedrijf. “Ik vond het niet lollig om te zien hoe hard mijn ouders moesten werken, de winkel was alom aanwezig. Ze zeiden: ga studeren, Jan, trek de wereld in. Dat wat zij nooit hadden kunnen doen, zoals zoveel mensen uit hun generatie die de tweede wereldoorlog in een essentieel deel van hun leven hebben moeten ondergaan. Na mijn studie wist ik niet goed wat ik wilde doen en ging helpen in de winkel. Ik verkocht meubelen, legde tapijt. Maar ik zag al snel dat de winkel een roeiboot was met een gat erin. Er moest constant gehoosd worden.” ……

Lees verder in de nieuwste editie van Interior Business Magazine.

Nog geen abonnement? Mail linda@businesscontentmedia.nl en word lid!

Ook recent verschenen van onze uitgeverij Business Content Media: de nieuwste edities van Bedding Business Magazine, Vakblad Mobilia, Vloeren Business Magazine en Home Deco Business Magazine.