Na een lange tijd was het afgelopen week eindelijk weer zo ver en kon Leolux haar ding doen op een internationaal podium. Leolux Furniture Group was aanwezig op de Salon del Mobile 2022.

Dit jaar hebben de art directors Kate en Joel Booy van Studio Truly Truly hun visie op de wereld van Leolux geuit in de show “Fundaments”. De aanwezigen vanuit de hele wereld konden zich op de vaste standplaats van Leolux, hal 6, laten inspireren door uiteenlopende kleuren, materialen en design. Op de Leolux stand waren naast de populaire Cream, Pulla en Anton ook de nieuwe designs van Hanne Willman, Sylvain Willenz en Studio Truly Truly aanwezig.

Enna en Nunos:
De in Berlijn gevestigde designer Hanne Willman heeft de elegante, doch speelse Enna bank ontworpen.

”Met een omvangrijk scala aan banken, vrijstaande divans en elementen kun je elke gewenste opstelling creëren. Het kenmerkende elegante, metalen frame kan in elke gewenste kleur worden afgewerkt. De armkussens “Bent” die om de armen gevouwen zijn, vormen een speels alternatief voor de standaard armkussens.”

   Straight

”Zo creëer je een luxueus, maar toch speels interieur. Ook ontwierp zij de oogstrelende salontafel Nunos, waarbij de slanke houten delen als puzzelstukken in elkaar zijn gepast. Hierdoor krijg je een harmonisch geheel waarin het vakmanschap van de Leolux houtbewerkers wordt benadrukt.”

Baani eetkamer fauteuil

Met zijn 15 jaar ervaring heeft de Belgische Sylvain Willenz veel kennis vergaard. Deze kennis is o.a. terug te zien in de eenvoudige, en krachtige Baani eetkamerfauteuil. De geplooide strook geeft de fauteuil een elegante uitstraling.

Toveri Dining

Studio Truly Truly ontwierp de luxe eetkamertafel Toveri. ”Deze tijdloze, luxe eetkamer tafel is een eye catcher in het interieur door het spel van zachte vormen, harde materialen, schaduwen en rondingen.”