Morgen begint Design District in Rotterdam en van 8 tot en met 10 juni zullen verschillende lezingen te volgen zijn in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Wil jij meesparren met RoosRos Architecten over een gezond en toekomstgericht interieur? Kom dan donderdag 9 juni om 13.15 uur naar de lezingenzaal op Design District. Welbevinden speelt altijd al een belangrijke rol in het werk van bni-lid RoosRos. Architect en algemeen directeur Sander Ros en architect en interieurarchitect Jos Hermans van RoosRos Architecten nemen je mee in hun visie op een gezonde en toekomstgerichte kantooromgeving. Na COVID-19 heeft het kantoor een volstrekt andere betekenis gekregen dan daarvoor. Wat betekent dit voor het dagelijkse werken? En wat betekent dit voor het interieurontwerp? Na de presentatie sparren ze graag met je over dit onderwerp.

Voor de vroege vogels op woensdag 8 juni organiseert de Office Academy weer een interessante lezing: Om 10.30 uur vertelt Kitty de Groot je graag meer over ‘Creativiteit in de leer- en werkomgeving’. Hoe creëer je een omgeving waarin creativiteit, flexibiliteit en vitaliteit worden ondersteund, waar mensen op nieuwe inzichten komen, vaste denk- en doe-patronen doorbreken, waar geleerd wordt van elkaar, waar je jezelf blijft ontwikkelen en tot vernieuwingen komt, waar je in staat bent om je aan te passen in een continue veranderende maatschappij. Aan de hand van vele projectvoorbeelden uit de leer- en werkomgeving illustreert zij in haar presentatie hoe het creatieve brein in de leer- en werkomgeving te vergroten.

Voor alle ‘Lovers of Light’ is er op Design District een dagelijkse prikkelende, ludieke en interactieve show met lichttrends, licht(t)weetjes en lichttips. Kom langs en laat je inspireren!  Dagelijks om 12.00 uur, met Berry van Egten van de Lighting Design Academy.

Woensdagmiddag 8 juni van 13.15 tot 14.15 uur vertelt voorzitter van BNS Crisp en retailexpert Carin Frijters over de ‘De veranderende rol van de interieurprofessional’. Onze samenleving blijft in beweging. In een duidelijke versnelling door covid-19 maar sowieso. Wat hebben deze veranderingen voor gevolgen voor de verschillende leefomgevingen? En welke rol heeft de interieurprofessional daarin? Waar voldoet een toekomstbestendig interieurontwerp aan? En hoe kunnen merken daar op inspelen? Laat je inspireren en maak aansluitend kennis met het gloednieuwe Stylist! magazine dat BNS Crisp recent heeft gelanceerd.

 

Misschien heb jij al een uitnodiging van een van de 150 deelnemers ontvangen om je te registreren voor een gratis entree-ticket? Zo niet, dan kun je je altijd aanmelden via onze website voor een kortingsvoucher. Met deze voucher betaal je bij de entree slechts € 15 in plaats van € 30. Let goed op of je jezelf als interieur professional of consument aanmeldt.