Van 3 tot en met 7 februari 2023 vindt in Frankfurt ambiente plaats tegelijk met Christmasworld en Creativeworld. De organisatie heeft de indeling van de 16 hallen gewijzigd vanwege het samenvoegen van deze drie beurzen.

Door deze nieuwe indeling staan in hal 12 nu glaswerk, porselein, keramiek, goud, zilver, serviezen en bestekken en tafeltextiel. Het horecagedeelte staat in hal 11.0 en in de Cook & Cut afdeling (hal 8.0) staat alles wat te maken heeft met het koken zelf: potten, pannen, messen, elektrische apparaten en barbecues. Clean Home is hal 9.0 (inclusief opbergsystemen) voor bakken gaan we de (rol)trap op naar 9.1 en 9.2, waar ook drinkflessen, bar accessoires en keukentextiel te zien zijn. Top deals in 9.3 is er voor promotionele producten.

Het oostelijke deel van het beurscomplex is voor Living: Interiors & Decoration in hal 3.0, Interior Design in 3.1 voor klein meubelen, verlichting, accessoires voor het midden en hogere segment en producten voor de projectmarkt. Er is bewust gekozen om deze twee afdelingen en Christmasworld dicht bij elkaar te plaatsen.

Nordstil Sommer 2020

Gifts, waaronder briefpapier en schoolgerei (omdat de beurs Paperworld voor Europa is opgeheven) staan in hallen 4.0 en 4.1, ook de sierraden en souvenirs zijn hier te vinden. De nieuwe afdeling Working met onder andere thuiswerkoplossingen staat in hal 4.2, Global Sourcing voor volume business staan in de hallen 11.1 en 10.3 voor Dining, 10.2 voor Living en in 10.1 voor Giving en Living. 

ambiente.messefrankfurt.com