LS Bedding had veel nieuws om te laten zien op de Meubelbeurs Brussel. Het assortiment van het merk Ergosleep is verrijkt met de BS1 en BS3. LS Bedding won bovendien de award ‘Best of Belgium’ voor Reset/Nest, een model van het merk Magnitude.

LS Bedding is opgericht in 1946. Deze firma ontwerpt, produceert en vermarkt verschillende ergonomische slaapconcepten en systemen van hoge kwaliteit. De bekende merken van LS Bedding zijn Ergosleep (ergonomisch en gepersonaliseerd), Magnitude (luxe en handgemaakte traditionele boxsprings) en Nox (gepositioneerd in het middensegment).

Christophe Labaere is commercieel manager bij LS Bedding. De beddenmakers stonden in Brussels by Night op de Meubelbeurs. Ze namen onder meer een derde variant van het merk Ergosleep mee. “Binnen Ergosleep laat je je SLAAP-DNA® meten”, vertelt Christophe. “Aan de hand daarvan wordt een slaapsysteem gemaakt wat in vier trappen in is te stellen en is te personaliseren. De variant die we nu introduceren is op drie manieren in te stellen.”

Verrijking 

Binnen Ergosleep is de BS4 het paradepaardje. Daar zijn nu twee boxsprings bijgekomen, BS3 en BS1, de boxsprings hebben het SLAAP-DNA® als uitgangspunt en bieden een op de slaper afgestemde ondersteuning aan.  De BS1 is voorzien van een voorprofilering die hoofd, schouders, heupen en benen een eigen ondersteuning biedt. Deze gedifferentieerde ondersteuning van de lichaamszones is gedistilleerd uit vele tienduizenden SLAAP-DNA® metingen die door Ergosleep zijn gedaan. Door deze voorinstelling biedt Ergosleep met de BS1 op een heel aantrekkelijk prijsniveau een ondersteuning die echt rekening houdt met de typische kenmerken van onze (menselijke) lichaamsvorm.

De BS3 gaat nog een stap verder, bovenop de voorprofilering, is de rompzone (van schouders over lenden tot en met de heupen) voorzien van ingenieuze herinstelbare zones zodat een fine tuning van de ondersteuning op basis van het individuele SLAAP-DNA® mogelijk wordt. Dankzij het visuele POS-materiaal is het systeem gemakkelijk te begrijpen voor de consument, legt Labaere uit.

Rode Duivels 

Ander leuk nieuws van LS Bedding: de medische staf van het Belgische voetbalteam heeft gekozen voor bedden van Ergosleep, een merk van LS Bedding. Mede de reden voor het mooie resultaat tijdens de voetbalzomer, zeggen ze in België. De spelers slapen nu allemaal op gepersonaliseerde bedden in het trainingscentrum in Tubeke, zodat ze ook voor de komende internationale wedstrijden goed uitgerust aan hun match kunnen beginnen.