Van zondag 6 tot en met donderdag 10 november vindt in Parijs, na vier jaar afwezigheid, weer de internationale vakbeurs EquipHotel plaats. Hotelys, producent van de speciale hotel-collecties Treca Paris en Beautyrest by Simmons, zal daar prominent aanwezig zijn. De stand heeft een oppervlakte van maar liefst 240m2. In totaal worden er 19 bed modellen gepresenteerd waaronder 3 specials uit de speciaal ontwikkelde Eco-collectie Resources.

Deze bedden worden geproduceerd van 70% gerecyclede materialen en zijn 100% recyclbaar. Volgens sales-manager Hans Drent wordt met deze collectie perfect ingespeeld op de wensen vanuit de hotelbranche: “Adova Group conformeert zich al geruime tijd aan een zo duurzaam mogelijke productie. Dat geldt niet alleen voor onze consumenten-collecties maar zeker ook voor de speciaal ontwikkelde hotellijnen. Door onze eigen fabriek in het Franse Fougeres ,die volledig gespecialiseerd is in de hotelbranche, controleren wij de materialen-aanvoer, de productie en de uitlevering voor 100%. Hierdoor garanderen we de gewenste kwaliteit”.

EquipHotel 2022 verwacht dit jaar 120.000 bezoekers uit meer dan 40 landen. Hans Drent: “Ik ben er zeker van dat we veel vakbezoekers uit Benelux mogen gaan verwelkomen. Uiteraard ben ik beschikbaar om alles desgewenst toe te lichten”.

Hotelys exposeert in Hal 7.2, stand C27.
Locatie: Parijs, Porte de Versailles