Voor de komende editie van M.O.W. (19 to en met 23 september 2021 in Messezentrum Bad Salzuflen) meldt de beursorganisatie verdere nieuwe deelnemers, waaronder LBC, Altmann, Idea Stella, Sakwa, Möbel Design, Quadrato Outdoor, Laccy, Vivaldi, Movo Office en Mobliberica. Deelnemers lopen uiteen van grote spelers tot kleine labels.

Met deze grote bandbreedte onderstreept M.O.W. opnieuw haar betekenis als de grootste Europese meubelvakbeurs voor het midden van de markt. Het belang als Europese beurs wordt bewezen door de aanwezigheid van veel deelnemers uit Polen, de Baltische staten, Nederland en Turkije. Naast thuisland Duitsland zijn deze landen goed vertegenwoordigd. Het is het volledige midden dat wordt bediend: van net boven de prijsvechters tot net onder het echte hogere segment. Hier laat de beurs zich op voorstaan en in dit brede segment wordt nu eenmaal het meeste verkocht.

Jong wonen is sterk vertegenwoordigd tijdens de komende editie met namen als Composad, Forma Ideale of Xonox. Voor gestoffeerde meubelen is er een dozijn nieuwe exposanten naast de trouwe bekende deelnemers zoals ADA, Bali, Benformato, Easysofa, Domo, Restyl, Jakobsen, Furninova, Home Group, Sits, IMS, Weinrich, Libro en Primavera. Deze tonen alle mogelijke zitmeubelcombinaties van tweezitter tot relaxfauteuil tot slaapbank met bijpassende tafels.

Slapen is als marktsegment ook volop aanwezig in Bad Salzuflen met merken als Treca Paris en LBC.  Naast de grote namen op alle gebieden zijn ook de grote trends en thema’s van deze tijd te zien tijdens M.O.W., denk hierbij aan thuiswerken en duurzaamheid. Voor wonen, eetkamers, slaapkamers, badkamer, keuken, kantoor, thuiswerkplek, tienerkamers of babykamers: alles staat in september in Bad Salzuflen.

Nieuw op de beurs is het digitale platform 360Grad Plaza in Hal 12, met een digitale ondersteuning van de beursdeelnemers in presentatie. De markt is volop in beweging en consumenten zoeken anders naar meubelen heeft men ook in Duitsland ondervonden. “We verheugen ons op een spannende editie met persoonlijke ontmoetingen, uitwisseling van visies, nuttige concepten en actief optimisme”, aldus organisatoren Bernd Schäfermeier en Andreas Reibchen.

De deelnemers worden op de hoogte gehouden van de geldende regels wat betreft de pandemie.

mow.de