Over enkele dagen is het zover: van 15 tot en met 19 september staat Bad Salzuflen in het teken van de M.O.W. met 480 deelnemers uit 37 landen op 85.000 vierkante meter beursvloer. De beursorganisatie kiest bewust voor de term Mainstream als consumentengroep waar deze meubelen voor bedoeld zijn. De bezoekers, die deze meubelen uitkiezen, inkopen en hopelijk ook weer verkopen aan de mainstream consument wordt weer in grote getale verwacht.

Nieuwkomers op de valreep: DS Meubelen uit Nederland, Geripol uit Polen, het Belgische Thermobrass en Kwik en Alpha Techno uit Duitsland. Hiermee is het beurscomplex in het kuuroord volledig volgeboekt. Dat er ook verder wordt gekeken dan het traditionele gezin in de eengezinswoning in buitenwijk of dorp bewijst de aandacht voor stedelijke singles in Tiny Living in de hallen 11 en 12. Hoe gaan we morgen wonen? De exposanten laten het zien. Meer dan 40 procent van de exposanten komt uit Duitsland, 9 procent uit Polen en kleinere percentages uit de overige landen, waaronder dus ook ons land.

Alle productgroepen op meubelgebeid zijn te zien: voor de woonkamer, eetkamer, slaapkamer, zolder, babykamer, kinderkamer, badkamer en keuken. Zowel losstaande meubelen als complete sets, voor zowel de traditionele verkoop als voor cash & carry en online verkoop. Gericht op het midden van de markt (want daar zit nog altijd de meeste omzet) is dit de beurs bij uitstek om de winkelcollectie te updaten, aldus de organisatie.

Kostenloos toegang en parkeren zijn twee van de troeven voor de bezoeker; inkoopgroepen, zelfstandige detaillisten, studio’s, discounters, bouwmarkten en andere vakbezoekers uit meer dan 60 landen zullen gastvrij worden ontvangen in Bad Salzuflen. De beurs viert  dit jaarde 35e verjaardag.

Meer informatie: www.mow.de