De tuinbeurs spoga+gafa mag dit jaar dan niet plaatsvinden vanwege de pandemie, organisator Koelnmesse doet er veel aan om de beurs toch top of mind te houden en doet dit via videocasts op de site van de beurs.

Ook na de pandemie blijft de wens bestaan van consumenten om hun ‘groen’ duurzaam te verzorgen. Oplossingen hiervoor worden gevraagd aan de tuinindustrie en om fabrikanten en leveranciers de gelegenheid te geven deze vraag naar duurzaam verzorgen te kunnen beantwoorden lanceert Koelnmesse een digitaal presentatie- en communicatieplatform met ruimte voor videocasting.

Via deze methode krijgen consumenten te zien en te horen hoe ze hun planten en gewassen in de tuin, op het balkon of dakterras moeten verzorgen. De komende maanden zullen diverse tuinbloggers hun woordje doen via het platform. Directeur van spoga+gafa Stefan Lohrberg zal ook zelf te zien zijn als interviewer met vertegenwoordigers vanuit de branche. Im Garten mit… heet deze rubriek, misschien een leuk idee voor andere beursdirecteuren?

https://www.spogagafa.de