Évidence van Leolux presenteert Brisa 

Tijdens een speciale introductieshow in de Woonindustrie presenteert designmerk Évidence een nieuw aanbouwprogramma van ontwerper Frans Schrofer.

De serie met de naam Brisa omvat naast banken ook aanbouwelementen en accessoires, die allemaal op bestelling worden geproduceerd door de makers van Leolux. Tegelijkertijd wordt de collectie aangevuld met bijpassende salontafels en karpetten. 

 

Eerste aanbouwserie 

Évidence is een sterk groeiend merk, dat met de introductie van een reeks nieuwe producten verder wordt uitgebouwd. De belangrijkste nieuwkomer is Brisa, een compleet aanbouwprogramma met het herkenbare handschrift designer Frans Schrofer: elegante ronde lijnen en de subtiele details. Meest opvallend: de aluminium voetjes die een sierlijk detail vormen aan de onderzijde van de zitting. Brisa is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de typische Évidence eigenschappen van kwaliteit en comfort. 

Het Brisa programma biedt een actieve fauteuil en een vaste bank in maar liefst 4 breedtes (2×70, 2×80, 2×90 en een royale 2×100 cm). Met de schakelbanken (2 maten) en aanbouwelementen (2×80, 2×90 en 2x100cm) creëer je bescheiden of royalere hoekopstellingen. Echt persoonlijk wordt het met de maat-, kleur- en bekledingsopties die Brisa biedt. Er is keuze in zithoogte en -diepte, de pootjes kunnen een kleurtje krijgen, terwijl de poef en de hoofdsteun (in twee breedtes) zorgen voor de finishing touch. 

Frans Schrofer

Frans Schrofer is freelance designer en werkt al vele jaren voor de verschillende Leolux merken. Voor de Évidence collectie ontwikkelde hij de modellen Brisa en Juno. 

Designer Frans Schrofer over Brisa: 

“De Brisa collectie is een compleet luxe zitmeubelprogramma, met banken en aanbouwelementen waarmee je diverse opstellingen kunt maken. De bijpassende stoelen geven de zithoek balans. Voor extra comfort is er een bijpassende hoofdsteun ontworpen, die op diverse plekken van de bank kan worden geplaatst. De vloeiende detailleerde aluminium gegoten pootjes kregen speciale aandacht. Ze zijn te krijgen in twee hoogtes, waardoor een wat hogere zit kan worden verkregen, en leverbaar in grote verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen. Gemaakt om te passen bij elke bekleding, stof of leer.” 

Frans Schrofer

Karpetten en salontafels

Ook onderdeel van het programma: karpetten en salontafels, waaronder de Juno.

Designer Frans Schrofer over Juno:

“Het Juno salontafel programma heeft softe vormen en een kenmerkende twee laags opbouw. Dat is niet alleen stilistisch erg mooi, maar ook heel functioneel in het dagelijkse gebruik. Het biedt extra ruimte waardoor het bovenste blad altijd netjes opgeruimd is. De tafelbladen van keramiek zijn slijt- en krasvast. Dat geeft ze een luxe uitstaling en maakt de tafels zeer duurzaam. Ook de poten kunnen in diverse kleuren worden geleverd. Daarmee zijn ze prachtig inpasbaar in verschillende interieurstijlen.”

Komt het maandag zien, op de show in Nieuwegein.

Introductieshow Évidence 

Maandag 17 juni 2019, 10.00-17.00 uur 

Woonindustrie, Atrium 

Symfonielaan 1, Nieuwegein 

www.evidence-living.nl