Hoe trouw en toegewijd het Morres personeel is, mag opnieuw blijken uit het jubileum van Marita Wullems. Afgelopen zondag 6 augustus was Marita maar liefst 50 jaar in dienst bij Morres.

Ze startte een halve eeuw geleden op de expeditie dienst en bleef daar haar hele carrière werken. Want Marita is een kei in het plannen van de leveringen en daarom van onschatbare waarde voor Morres. Ze heeft niet alleen jarenlange ervaring en dossierkennis maar is ook iemand die out of the box kan denken om tot oplossingen te komen voor de meest uiteenlopende uitdagingen. Haar collega’s weten dan ook dat ze altijd op haar kunnen terugvallen als een echte rots in de branding. Daarnaast is Marita sterk klantgericht en daarom een echte Morresser in hart en nieren en 100% loyaal aan het bedrijf.

Afgelopen zondagmorgen werd Marita al vroeg verrast met een champagne ontbijt aan huis door directeur Walter van de Griendt en haar direct leidinggevende, logistiek manager Jean Philippe van der Wiele. Daarnaast ontving ze een uitnodiging voor een mooi diner diezelfde avond samen met haar man Theo in een restaurant in Hulst en na de vakantie wordt ze nog eens extra in het zonnetje gezet tijdens een mooie receptie in de eigen Morres brasserie.

“Ook al heeft Marita intussen 50 jaar Morres op de teller, ze wil nog graag verder blijven werken, maar niet meer full time. Marita, nogmaals van harte gefeliciteerd!”, aldus de woonwinkel.