Table du Sud is verheugd om de opening aan te kondigen van een nieuwe showroom op woonboulevard Alexandrium in Rotterdam. De 1600m2 grote showroom zal dezelfde look en feel hebben als de bekende showroom in Utrecht en zal een echte flagship store worden voor het merk. 

 

Met veel enthousiasme grijpt Table du Sud de kans aan om haar aanwezigheid uit te breiden naar Rotterdam. “Onder winkeliers en leveranciers wordt gesproken dat dit de beste woonboulevard is van Nederland, en we geloven dat Rotterdam de ideale locatie is voor onze nieuwe showroom. Door de komende verbouwing en het showen van onze producten, zijn we ervan overtuigd dat we onze klanten in Rotterdam en de omliggende regio een unieke winkelervaring zullen bieden”, aldus Teun Antonissen, oprichter en mede-eigenaar Table du Sud. 

 

Het unieke Table du Sud aanbod, gecombineerd met de uitgebreide omnichannel strategie, zal ervoor zorgen dat de showroom op de woonboulevard een echte toegevoegde waarde zal zijn voor zowel bestaande klanten als voor de toekomstige klanten uit de regio. Table du Sud kijkt ernaar uit om iedereen te verwelkomen in de nieuwe flagship store en de nieuwste trends en interieur inspiraties te bieden. De verbouwing van de nieuwe showroom en het bestellen van de producten is al begonnen. Table du Sud streeft ernaar om de feestelijke opening te organiseren op 11 november 2023.