De Woonindustrie in Nieuwegein opent vandaag de deuren in het kader van Marketday, maar ook in de dagen daarna is het centrum in Nieuwegein te bezoeken als woonprofessional, zij het onder gewijzigde omstandigheden.

Wij willen u graag uitnodigen De Woonindustrie te bezoeken. Wij gaan weer van start met onze Marketday’s, waarbij wij de bezoekersaantallen monitoren. In deze bijzondere periode vragen wij u om uw bezoek vooraf in te plannen rechtstreeks bij een exposant of bij De Woonindustrie. Wij zijn hiertoe verplicht door de overheid en vragen u vriendelijk om met deze geldende richtlijnen rekening te houden. Door deze voorregistratie kunnen wij reguleren hoeveel personen er gelijktijdig aanwezig zijn. Tevens hanteren wij in ons pand de regel: 1 persoon per 25m2. Dit betekent dat er een maximum aantal personen in een showroom aanwezig mag zijn. Zodoende kunt u op een veilige manier en in alle rust inspiratie vergaren of zaken doen. Tussen 12.00 en 13.30u staan gratis belegde broodjes voor u klaar (op=op).

U kunt uw bezoek bij ons bekend maken door contact met ons op te nemen via het algemene telefoonnummer 030 3032700 of een mail te sturen naar info@dewoonindustrie.nl. Vermeld daarbij;

  • Uw naam en telefoonnummer
  • Datum en tijdstip van uw bezoek
  • Met hoeveel personen u wenst te komen
  • Welke specifieke merken/exposanten u wenst te bezoeken

Heeft u nog geen QR toegangscode om De Woonindustrie te bezoeken? Vraagt u deze dan hier aan.

Wij informeren u zodra de reguliere openstelling op de Marketdays weer mag worden hervat. Dan heten wij alle bezoekers ook zonder afspraak weer van harte welkom!

Uiteraard bent u ook op dinsdag tot en met vrijdag (van 08:30-17:00 uur) welkom bij De Woonindustrie. Dit kan dan enkel op afspraak met een van onze exposanten. Voor een overzicht van al onze exposanten, verwijzen wij u naar onze website www.dewoonindustrie.nl/exposanten/. Hier vindt u ook de contactgegevens per exposant zodat u hen rechtstreeks kunt benaderen voor het maken van een afspraak.

DWI Najaarsvakbeurs

We kijken met positieve blik vooruit en zijn volop in beweging. In welke vorm onze Najaarsvakbeurs plaatsvindt is nog in beraad en is mede afhankelijk van de nieuwe aankondigingen vanuit de overheid die volgende week worden verwacht. Let op: eerder is onderstaande datum gecommuniceerd maar we houden dus een slag om de arm:

Najaarsvakbeurs De Woonindustrie
Nieuwegein: 13-16 september 2020