Marktdata.nl voert momenteel het structuuronderzoek interieurbouw uit. Het onderzoek onder interieurbouwers in Nederland is in nauwe samenwerking met Koninklijke CBM, de branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie, opgezet.

Het structuuronderzoek interieurbouw is een onafhankelijk onderzoek van marktdata.nl naar de omvang en samenstelling van de interieurbouwbranche. Naast het online onderzoek dat wordt gehouden onder bedrijven die in het Handelsregister staan ingeschreven onder de SBI-code 31011 (interieurbouw), wordt de database van bedrijven die onder deze codering staan geregistreerd bij de Kamer van Koophandel uitvoerig geanalyseerd. Daarnaast worden cijfers van onder meer het CBS verwerkt in de rapportage.

Deze zomer zal het Structuurrapport Interieurbouw 2018 beschikbaar komen op marktdata.nl. Het onderzoeksbureau, bekend van het woonzakenpanel en de Interior Index, heeft onlangs nog marketingrapporten over de productgroepen meubels, slaapproducten, verlichting, vloerbedekking en raambekleding uitgegeven.