Master Meubel, een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in de jaren ’60, heeft vandaag een belangrijke verandering aangekondigd. Het bedrijf, dat begon met de productie van ambachtelijke salons door de vader en broers van CEO Goele Vermeeren, groeide uit tot een veelzijdig interieurbedrijf.

Goele Vermeeren verklaart: “Vandaag schrijven we een nieuw hoofdstuk in ons familieverhaal, en dat wil ik graag met jullie delen. Wat in de jaren ’60 begon met mijn vader en zijn broers die ambachtelijke salons maakten, is nu uitgegroeid tot een veelzijdig interieurbedrijf. Vandaag veranderen we Master Meubel naar Master Interior, en geven we onze B2B-afdeling de naam Master Pro. Deze rebranding helpt ons om nog beter te laten zien wat we doen en waarom we het doen.”

 

 

Vermeeren hoopt dat de rebranding in de smaak valt en kijkt uit naar de reacties: “Check onze vernieuwde website: www.master-interior.be“.

 

 

Over Master Interior

”Master Interior, het voormalige Master Meubel, overstijgt het begrip ‘meubelwinkel’ in alle opzichten. Hier omarmt een exclusief en architecturaal historisch waardevol gebouw een uitgelezen selectie van alle wereldvermaarde designmerken. Professionals uit de meubelbranche spreken zelfs respectvol over een Europees unicum. Master Meubel, opende de deuren in 1985 en werd geboren vanuit de ervaring van een familiezaak. Er werd toen gekozen voor een resoluut verschillend concept, namelijk enkel exclusief kwalitatief designmeubilair uit alle windstreken, gedragen door een bijzondere omgeving en een diepgewortelde passie voor design en esthetiek bij alle betrokkenen.”