Inkopers uit meer dan 70 landen hebben hun komst naar MEBLE POLSKA aangekondigd, de grootste beurs voor meubelen in Centraal- en Oost-Europa.Tegelijkertijd wordt ook de HOME DECORS vakbeurs gehouden. De beurs is van 20 tot en met 23 februari in Poznan. Er staan bijna 300 exposanten uit 15 landen.

De MEBLE POLSKA beurs is het moment om zoveel mogelijk merken te zien uit Polen. Ondanks de lastige marktsituatie in de meubelindustrie is de beurs net zo groot als in 2023 en staan de exposanten opgesteld in zes hallen. Producten uit alle markt- en prijssegmenten zijn aanwezig in Poznan: gestoffeerd, uit massief hout en matrassen.

Sinds een paar jaar doen ook fabrikanten van buiten de regio mee aan de beurs die in Poznan op zoek zijn naar nieuwe internationale markten. Er zijn leveranciers uit ï15 landen aanwezig, waaronder Turkije en Oekraïne. In hal 5A staan de deelnemers van de HOME DECOR beurs met wanddecoratie, verlichting, textiel, keramiek en andere decoratieve elementen. Zij die hun meubelshowroom sfeervol willen aankleden en deze producten ook willen verkopen zijn hier aan het goede adres.

Bijna 14.000 bezoekers uit 71 landen bezochten de beurs dus vorig jaar. Iets meer dan de helft hiervan was inkoper van buiten Polen. De beursorganisator, Grupa MTP, verwacht hetzelfde aantal bezoekers voor deze editie. Daarnaast zijn er veel Poolse inkopers van de grote lokale ketens en inkopers van buiten Polen die ook namens de grote ketens inkopen.  Groothandels en online aanbieders komen ook kijken in Poznan.

Kijk op www.meblepolska.pl voor meer informatie.