Sinds woensdag  3 november zijn de deuren van Design District weer open! We hebben een exclusieve uitnodiging voor jou: Als je hieronder klikt, sta je binnen een paar seconden op de lijst voor gratis toegang. Je registreert je via een unieke link en deze kan maar 1 x gebruikt worden. 

Design District is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 7.500 m² gevuld met presentaties van de 150 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen.
Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland.

Gratis entreekaarten via Interior Business Magazine

Registreer je hier: https://tickets.designdistrict.nl/free/INTBMAG

In de editie van Interior Business Magazine las je  een uitgebreide preview op deze geweldige beurs voor het hogere segment.

”Op Design District kunnen we elkaar weer in het echt ontmoeten en tegelijk de presentaties van meer dan 150 top merken bekijken. Reken maar dat er veel nieuws te zien is deze editie van Design District en dat het gezellig wordt op de beursvloer! Bekijk hier alvast de deelnemerslijst.”

In de Van Nelle Fabriek is voldoende ruimte en ventilatie voor een ‘corona-proof’ bezoek. Alle interieurprofessionals zijn van harte welkom, maar vanwege de overheidsmaatregelen vragen we je bij binnenkomst de QR-code in de coronacheck-app te laten zien.

Design District
3 – 4 – 5 november 2021
Van Nelle Fabriek Rotterdam
www.designdistrict.nl