Maison&Objet Paris staat van 20 -24 januari weer op de agenda!

Wij zijn enthousiast om aan te kondigen dat de nieuwe editie van de M&O eraan komt. Als interieur- of design professional kan je nu al gratis je toegangsbadge bestellen. Ben je er ook (weer) bij om te netwerken en de nieuwste trends te spotten in Parijs? Noteer 20 – 24 januari dan alvast in je agenda!

 

Bestel nu je gratis entrée.

Door speciale afspraken met de beursorganisatie biedt Interior Business Magazine haar lezers ook dit jaar weer gratis toegang tot de beurs (normaal € 70,-). Gebruik de volgende gratis invitatiecode bij het bestellen van uw tickets: IBJ22

De Maison&Objet zorgt voor een veilig beursbezoek

De gezondheid en veiligheid van alle deelnemers zijn de hoogste prioriteit. Daarom neemt de M&O maatregelen om de gezondheidsveiligheid tijdens haar evenementen te versterken en de verspreiding van COVID-19 te beperken. Lees hier meer info over de  gezondheids- en veiligheidsmaatregelen op de beurs.

 

Nieuw dit jaar ‘Maison&Objet In The City’ van 19 tot 24 januari 2022

Maison&Objet is de one-stop-shop om in contact te komen met de makers, bedenkers en beslissers van onze moderne woonstijlen. Maison&Objet + jij = een bruisende mix van unieke stijlen, dus sluit vandaag nog aan bij de community! Nieuw dit jaar: Maison &Objet in the City, een stadswandeling die de grootste decorateurs, in combinatie met prestigieuze merken – en unieke knowhow – samenbrengt ter gelegenheid van de Maison&Objet vakbeurs.

 

Ook nieuw in januari: Teamlab keert terug

Verrassende nieuwe ervaringen. Het internationale kunstcollectief TeamLab, dat kunst en technologie combineert, keert terug naar Maison&Objet Paris voor de presentatie van “Resonating Microcosms of Life – Solidified Light Color”, een nieuwe, 100% interactieve animatie waarin de natuur en de digitale wereld elkaar ontmoeten.

MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door!

Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op https://mom.maison-objet.com/

Uw reis & verblijf in Parijs

Met Air France/KLM of met de Thalys reist u snel en gemakkelijk naar Parijs. Via booking.com boek je gemakkelijk je verblijf. Belangrijke tip: koop om een boete te voorkomen het goede kaartje: Paris – Parc des Expositions (ongeveer 4 euro per traject). Er staan namelijk(heel flauw) controleurs bij de uitgangspoortjes bij de metrohalte van de beurslocatie.

 

 

Meer weten? Voor alle informatie over de beurs kunt u terecht op http://www.maison-objet.com/en. Voor vragen kun je ook terecht bij Promosalons Nederland (de Nederlandse partner van de M&O) T. 020 4620020, E. netherlands@promosalons.nl

 

Foto’s: Interior Business Magazine / Home Deco Business Magazine