Code: IBS22

Maison&Objet Paris staat van 8 – 12 september weer op de agenda!

De organisatie kondigt met veel enthousiasme de nieuwe editie van M&O aan. ”Als interieur- of design professional kan je nu al gratis je toegangsbadge bestellen. Bent je er ook (weer) bij om te netwerken en de nieuwste trends te spotten? Noteer 8 – 12 september dan alvast in je agenda!”

Bestel nu je gratis entrée.
Door speciale afspraken met de beursorganisatie biedt Interior Business haar lezers ook dit jaar weer gratis toegang tot de beurs (normaal € 80,-). Gebruik de volgende gratis code bij het bestellen van je tickets: IBS22

Maison&Objet Rising Talents Awards: Nederland staat in de schijnwerpers
De Maison&Objet biedt elke editie speciale aandacht voor een nieuwe generatie talent, steeds uit een ander land. Na Japan in maart, zullen in september 7 jonge Nederlandse designers in de schijnwerper staan. Hoe leuk is dat! Je kunt deze designers ontmoeten en hun werk bewonderen op het speciale M&O Rising Talents Awards Platform op de beurs.

Nieuw dit jaar Waww La Table Exhibition & De Cook&Share sector met Gault&Millau
Waww la table brengt de wereld van serviesgoed tot leven met droomachtige decors op tafel. De Cook&Share sector belooft bezoekers de keuken te leren kennen van gastronomische supersterren in wording die door Gault&Millau zijn voorgeselecteerd.

Ook dit jaar PARIS DESIGN WEEK van 8 – 17 september 2022
Een 10-daagse happening vol verrassingen. Nieuwe concept stores, uitgestalde etalages, vernissages, winkels die een bezoekje verdienen, meet ‘n’ greets met ontwerpers, feestelijke evenementen…Een complete ervaring van de Maison&Objet in Parijs!

MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door!
Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op https://mom.maison-objet.com/

Uw reis & verblijf in Parijs
Met Air France/KLM of met de Thalys reist u snel en gemakkelijk naar Parijs. Via booking.com boek je gemakkelijk je verblijf. Belangrijke tip: koop om een boete te voorkomen het goede kaartje: Paris – Parc des Expositions (ongeveer 4 euro per traject). Er staan namelijk (heel flauw) controleurs bij de uitgangspoortjes bij de metrohalte van de beurslocatie.

Parijs: trendshopstad nº 1!
Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland kun je een lijst met de leukste adressen aanvragen.

Meer weten? Voor alle informatie over de beurs kunt u terecht op http://www.maison-objet.com/en. Voor vragen kun je ook terecht bij Promosalons Nederland (de Nederlandse partner van de Maison&Objet) T. 020 4620020, E. netherlands@promosalons.nl

 

 

Foto’s: Interior Business Magazine / Home Deco Business Magazine