Begin deze week verscheen er weer een nieuwe editie van uw vakblad. Onze abonnees werden extra verwend met een bijlage in de vorm van ons vakblad voor woonaccessoires ‘Home Deco Business Magazine’.

Deze editie van Interior Business Magazine betreft de eerste in een reeks van 3 edities. De volgende editie verschijnt namelijk alweer op 1 september en de derde editie van het 3-luik, uniek in de vakbladen wereld, verschijnt 8 september.

In de nieuwste editie, verrijkt met een geweldige uitklapcover van Meubitrends ZIZEAU, leest u onder andere over topdesigner Stefan Scholten: restricties van de opdrachtgever zijn juist géén belemmering voor zijn creativiteit. Ook publiceren we een interview met agent Marc Reith.

In onze juridische rubriek behandelt Ruby Nefkens de rechtszaak tussen MOOOI en Nordal. We waren bij de opening van de flagshipstore van Molteni&C in Amsterdam, geopend door Co van der Horst. In deze uitgave een reportage. Ook zeer de moeite waard is het artikel ‘De Wereld van Piet Hein Eek’. Het voorwoord van de uitgever gaat deze keer over ‘De Stacaravan’….

Heeft u nog geen abonnement? Join the Club! Abonneer je nu en mail linda@businesscontentmedia.nl voor de speciale ‘herfstaanbieding’!