Geïnspireerd door de wereld en de jarenlange samenwerkingen met diverse kunstenaars maakt dat MONDiART je steeds opnieuw kan verrassen met inspirerende collecties. Voor de nieuwste collectie heeft het bedrijf gekozen voor velvet, ook wel bekend als velours of fluweel.

Deze zachte stof is perfect textiel om de kunstwerken op uit te brengen. Eenmaal voorzien van een prachtige, handgemaakte lijst zijn de Velvet Decopanels een juweel voor iedere muur. Of het nu een weelderig boeket, een abstracte illustratie betreft of een portret, eenmaal in een matte velvet uitvoering krijgt het kunstwerk een diepere ‘look & feel’. De kleuren worden intenser en blijven ook op een zonnige dag vanuit iedere hoek te bewonderen. Ook zijn de velvet kunstwerken van positieve invloed op de akoestiek in een ruimte. Een must voor diverse zintuigen: zien, horen, maar wat dacht je van voelen? “Kijken doe je met je ogen” maar niets is minder waar met deze collectie. De Velvet Decopanels van MONDiART mogen aangeraakt worden.

De MONDiART beurs karavaan is weer lekker op gang aan het komen. Deze week treft het Eindhovense bedrijf de laatste voorbereidingen voor ‘Huisshow Het Anker’. “Van 11 tot en met 13 april showen we in het Lifestyle Center te Druten prachtige wanddecoratie uit verschillende collecties,” vertelt Cole Brekoo. Drie dagen lang opent Het Anker Meubelindustrie samen met diverse partners, waaronder MONDiART, zijn deuren voor vakkundig publiek.

Nieuw in de collectie zijn de prachtige kunstwerken van Jet Ebeltjes. In haar illustraties komen kleurrijke boeketten tot leven door de dieren die ze erin verwerkt. “Diverse werken uit haar ‘Magical Nature’ collectie zijn uitgebracht in velvet,” vertelt Cole. Ook de bezoekers van showUP werden op magistrale wijze tot de werken van Jet getrokken. “Niet raar toch? Hier word je toch vrolijk van!”