Het lijkt ver weg, de editie van Meubelbeurs Brussel van dit jaar, maar voor je het weet is het alweer begin november. Dus laat de organisatie weten dat er geboekt kan worden voor de komende editie.

“Na de succes-editie van afgelopen jaar, zeker gezien de omstandigheden, zijn we vol enthousiasme gestart aan de voorbereiding van de Meubelbeurs Brussel editie 2022. We kijken positief vooruit naar alweer een topbeurs. Zin om als exposant mee deel uit te maken van dit succes? Geniet bovendien van het vroegboek-tarief en schrijf je nu in.
Nog wat meer informatie nodig? Aarzel vooral niet ons te contacteren of download hier het inschrijvingsformulier.”

De organisatie laat nog enkele deelnemers van de afgelopen editie aan het woord:

“De belangrijkste beurs om zowel de klanten uit de Benelux als uit Frankrijk te bereiken. De organisatie is efficiënt, de kostprijs laag. Al deze factoren maakten mee dat we bij onze deelname in 2021 opnieuw een verkoopsrecord gehaald hebben.”
– K. Hindryckx – Hima

“Voor Castle Line is de Meubelbeurs Brussel een vaste waarde, met in 2021 alweer een heel positief resultaat. Niet enkel ons internationaal cliënteel uit de meubelhandel bezoekt de beurs. We ontmoeten er ook steeds meer interessante projectklanten.”
– A. Daenens – Castle Line

“De beurs 2021 was fantastisch, heel goed bezocht en, niet geheel onbelangrijk, erg gezellig. Met z’n allen kunnen we de slaaphal op de meubelbeurs Brussel nog meer leven in blazen. Samen staan we sterk!”
– T. van Wamel – Steel&Stockings

“Meubelbeurs Brussel is voor ons het beste platform om onze jaarlijkse vernieuwingen te presenteren aan onze Benelux klanten. Goede organisatie, overzichtelijk en gezellig!”
– P. van Winkel – Saunaco

“De beurs Brussel was voor ons een groot succes. Wij hebben opnieuw veel nieuwe klanten gemaakt, ook al doen we al enkele jaren mee. De investering in onze nieuwe stand bracht ons zeker de gewenste return.”
– M. Bakker – Livingfurn