De afgelopen editie van de Meubelbeurs Brussel laat vooral positieve gevoelens achter bij bezoekers, exposanten en de organisatie. De laatstgenoemde bedankt de bezoekers die naar Brussel zijn gekomen in november in woord en beeld.

“Het was een onvergetelijke topeditie dit jaar, met alleen maar stralende gezichten. Hartelijk bedankt dus voor je bezoek aan de Meubelbeurs Brussel 2021! Ons team en onze exposanten vonden het enorm fijn dat je erbij was. Iedereen was razend enthousiast over het positieve resultaat van de beurs. Er hing een geweldige sfeer, elkaar terugzien deed zo veel deugd. Na twee jaar was er ook heel veel nieuws te zien en die nieuwigheden werden ook goed aangekocht. En daar heb jij ongetwijfeld aan bijgedragen! Wij hopen dat het ook voor jou fijn zaken doen was en kijken al uit naar je bezoek volgend jaar, om in de gekende gezellige sfeer mee te werken aan een geslaagde editie 2022.”

Om de Meubelbeurs 2021 in schoonheid af te sluiten hebben we nog dit kort filmpje waarmee je nog even opnieuw de sfeer kan opsnuiven.