Van 3 tot en met 6 november is het weer tijd om naar Brussel af te reizen voor de Meubelbeurs in de Brussels Expo. De organisatie wil dit jaar het nut van een vakbeurs zoals deze extra benadrukken: ondanks de digitale communicatie is Brussel het moment bij uitstek om elkaar weer te ontmoeten als leverancier en detaillist.

De editie van dit jaar, met zo’n 300 exposanten verdeeld over 7 hallen, maakt het gericht bezoeken per woonstijl nog eenvoudiger: hedendaags modern in de hallen 3, 4 en 5. Betaalbaar design in hal 3. De Belgische fabrikanten in het hogere segment in hal 5. Landelijke stijl of juist industrieel in hal 8. Internationale fabrikanten in hallen 3 en 4. De bedden van Brussels By Night in hal 6 en prijsbewust meubilair in hal 9. Op deze manier kunnen bezoekers direct op hun leveranciers aflopen. De Nederlandse leveranciers staan weer als Holland à la Carte in de Patio.

De trends worden weer gepresenteerd door Art Director Siegrid Demyttenaere en onder de thema paraplu Hoe Gaat Het Met Je onderscheidt zij drie typen woonconsumenten: de Essentialist, de Spiritualist en de Energiekeling. Redelijk herkenbare persoonlijkheden, met ieder een eigen stijl en voorkeur in wonen.

Via de website van de beurs kan de bezoeker al een lijstje maken van de deelnemers die bezocht gaan worden. De organisatie benadrukt verder de culinaire kwaliteiten van wat er verkrijgbaar is aan eten en drinken tijdens de Meubelbeurs en tipt en passant de stad Brussel als bestemming voor goed eten na een beursbezoek. Dus waarom thuisblijven en en alles via de tablet bekijken en bestellen? Kom gewoon gezellig naar Brussel van 3 tot en met 6 november.

www.meubelbeurs.be