Confortluxe NV en Meubelfabriek Lievens, beide gevestigd in De Woonindustrie sinds 2018, zullen vanaf het einde van deze maand geen meubelen meer verkopen in Nederland. De aankondiging werd gedaan via een e-mail aan klanten, waarin de directie aangeeft dat het bedrijf vanaf 31 januari 2024 niet langer actief zal zijn op de Nederlandse meubelmarkt. Deze strategische koerswijziging is zorgvuldig overwogen door het managementteam, zoals uiteengezet in een verklaring van general manager Lieven Decoene.

Hoewel Confortluxe en Lievens zich terugtrekken uit de Nederlandse markt, blijft het mogelijk om via Boxtrade volle vrachten te bestellen. Bestellingen en klachten kunnen tot 31 januari 2024 worden ingediend, en het bedrijf belooft zich in te spannen om deze snel en efficiënt af te handelen. Voor verdere informatie en bestellingen wordt geadviseerd contact op te nemen met Filip Van de Vyvere, de commerciële directeur, die klaarstaat om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden tijdens de overgangsperiode.

In de aankondiging wordt de waardering voor de samenwerking in het verleden benadrukt, met de hoop op een voortzetting van een positieve relatie ondanks de ingrijpende veranderingen. Het besluit om de Nederlandse markt te verlaten is een strategische heroriëntatie, volgens de verklaring, en het bedrijf kijkt uit naar nieuwe kansen en uitdagingen in lijn met hun vernieuwde commerciële visie.