“Wij zoeken nog nieuwe partners in het prachtige Meubelhart! Ben jij die top-leverancier die op zoek is naar iets permanenters dan een beurs, maar wel de vrijheid wil blijven houden? Bij ons staat jouw showroom al voor je klaar, kom bij mij op de koffie en we bekijken de mogelijkheden. Ook als je op zoek bent naar een wat kleinere stand, we bieden ze aan al vanaf 16 m2! Stuur me vandaag nog een bericht en wie weet sta jij in september al te schitteren bij ons in het Meubelhart.” Aldus Samien Blaauwendraad van het Meubelhart.

“Het Meubelhart helpt je om in contact te komen met je (nieuwe) klanten zonder de rompslomp van een grote tijdelijke beurs, zodat je met minder inspanning meer uit je showroom kunt halen. Inmiddels hebben veel leveranciers het gemak kunnen ervaren van een showroom in het Meubelhart. Je doet automatisch mee aan de Meubelhartdagen die voor je georganiseerd worden, het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen en je nieuwe showroom inrichten.”

“Wij kennen de struggle om zelf een huisshow te organiseren of om iedere keer weer opnieuw een beursstand op- en af te bouwen. Veel leveranciers hebben wij geholpen om op een makkelijkere manier in contact te komen met klanten. Zo heb je meer tijd over om je producten aan de man te brengen, je te focussen op je relaties, zo gaat je showroom voor je werken en kan je groeien.
Met een showroom in het Meubelhart ben je verzekerd van een vaste plek, centraal gelegen in het land, waar je op ieder moment terecht kunt en je producten kunnen blijven staan. Je begeeft je tussen de belangrijkste leveranciers uit de woonbranche. Het Meubelhart is al jaren een plek waar veel fabrikanten zich vestigen en samen meer bezoekers aantrekken. De vastigheid van een eigen showroom met de voordelen van een beursevenement; de Meubelhartdagen in het voor- en najaar.”

 

“Neem vandaag nog contact op en richt binnenkort je eigen Meubelhart-showroom in. Waarom? Omdat je door de Meubelhartdagen makkelijker in contact komt met klanten, kan focussen op klantrelaties en kan groeien.”

Wilt u ook deelnemen in het gezellige en commercieel interessante Meubelhart Beusichem? Neem dan contact op met Samien Blaauwendraad (samien@sitdesign.nl of via 0620503363) ”Want, de handel staat in Beusichem.”

De najaarsvakdagen vinden plaats op 4,5 en 11 en 12 september 2023.