Van der Drift Meubelen introduceert collectie met een industriële touch

Tijdens de voorjaarsbeurs in Beusichem kunt u kennis maken met de collectie ANTARIS: strakke meubelen met een industriële touch. Het is al weer zes jaar geleden dat Van der Drift de eerste succesvolle industriële collectie introduceerde en nog steeds zijn deze collecties erg populair bij de consument, zo legt John van der Donk namens Van der Drift uit. “Antaris is een rustiek eiken kasten collectie waarbij de open nisjes zijn afgewerkt met zwart metalen accenten en de deuren en laden zijn voorzien van stoere handgrepen en een soft close sluiting.”

Natuurlijk is er ook gedacht aan bijpassende tafels, maar deze kasten zijn ook prima te combineren met een van de vele(nieuwe) tafels uit de industriële range en/of boomstamtafels van het merk, aldus John. Nieuw tijdens de voorjaarsbeurs zijn de verlengbare tafels waarbij er gebruik wordt gemaakt van een zeer efficiënt systeem waarbij in een handomdraai de eetkamertafel wordt verlengd. Deze tafels en aanlegbladen zijn in meerdere maten te leveren

 

Budgetlijn voor Young Line Furniture
Dit voorjaar komt Young Line, het Belgische merk van Rene van Hoof van Van Hoof Meubelagenturen, naast hun moderne nieuwe draai-relaxfauteuils ook met een budgetlijn zeer scherp geprijsde relaxfauteuils (adviesverkoop 495,-/595,- euro). Deze lijn bestaat uit diversen modellen en is er met sta-op functie. Ook hebben ze nieuwe modellen in SMALL, dat wil zeggen voor kleinere mensen met goed comfort, speciaal voor de senioren markt. De voorjaarsbeurs heeft het bedrijf veel positieve reacties mogen ontvangen. Van Hoof nodigt iedereen van harte uit een kijkje te komen nemen!

 

 

De voorjaarsbeurs in het Meubelhart Beusichem vindt plaats op 2/3 februari en op 10/11 februari.