Speciaal voor het complete gebruiksgemak in de zorg heeft Meubitrend Projecten de nieuwe banken- en fauteuillijn Banzo gepresenteerd. Het uitgangspunt met de ontwikkeling van deze lijn was het creƫren van zitmeubelen die een huiselijke uitstraling hebben maar voor zowel bewoners als verpleging comfort opleveren.

De eenvoudig kantelbare zitting en de volledig open onderzijde zorgen ervoor dat de bank in een handomdraai volledig te reinigen is. Geen zwaar til- of trekwerk maar eenvoudig uit te voeren door 1 medewerker.

Maar naast deze technische basis heeft Meubitrend er natuurlijk 44 jaar ervaring in huiselijkheid aan toegevoegd. Het comfort is overgenomen uit banken en fauteuils uit de bestaande actieve zitcollectie. Dit zorgt voor comfort zonder concessie. Daarnaast is er door de keuze uit 5 verschillende arm-sets de bank in verschillende stijlen om te zetten.

Naast deze Banzo innovatie is Meubitrend Projecten op veel meer vlakken actief in de zorg. Het brede scala aan gestoffeerde en eiken meubelen wordt al dagelijks ingezet via projectinrichters in de zorg.