De Buffalo’s van KAA Gent voetballen nog niet op dit moment, maar de spelers kunnen in ieder geval zitten op nieuwe stoelen met het clublogo in de kleedkamer. Mobitec leverde de nieuwe koningsblauwe zetels van de Buffalo’s.

De Moods stoelen zijn zeer comfortabel, aldus de fabrikant, zodat de spelers in de rust en na de match ontspannen kunnen uitblazen. De stoffering is van Gingko kunstleder en het clubembleem met Buffalo Ben (gekozen na een bezoek van de Wild West show van Buffalo Bill aan de stad) is niet gedrukt maar luxueus gestikt op de rugleuning. Dit was mogelijk vanwege een kleine inholling in de rugleuning, aldus Mobitec.

De fabrikant dacht aanvankelijk dat de stoelen bestemd waren voor een VIP ruimte, maar nee. De zetels hebben geen poten en zijn direct in de lockers ingebouwd. De fans konden de stoelen zien tijdens een fandag (dus nog voor de lockdown) en zij waren onder de indruk. Comfort voor de spelers draagt bij aan de concentratie en de resultaten van de club met stamnummer 7 (hoe lager het nummer, hoe ouder de club), aldus KAA Gent. De spelers hebben ook nog een ander model van Mobitec in de kleedkamer staan: de Bastia (ook een mooie voetbalclub in het blauw) met een frame en wielen om naar de coach toe te kunnen rollen tijdens een bespreking.

Eerdere berichtgeving

Mobitec brengt veel nieuws in Nieuwegein