Het Belgische Mobitec is exposant bij De Woonindustrie en presenteert tijdens de Voorjaarsshow (nog tot en met woensdag 12 februari) drie nieuwe tafels en drie nieuwe stoelen waar tot nu toe zeer enthousiast op is gereageerd door de (vak)bezoekers.

Boa is een moderne interpretatie van de boomstamtafel met een strakke belijning. De Terra heeft een blad plus verlengblad uit natuursteen. De derde blikvanger is de Core, waarbij het massieve eiken blad ondersteund wordt door houten of metalen poten. De tafel meet twee meter en kan verlengd worden met een extra meter. Het verlengstuk heeft een subtiele ronding als verbinding in plaats van een recht toe recht aan naad. Het tekent de introverte elegantie van deze tafel.

De twee stoelen die Mobitec in Nieuwegein presenteert zijn  Aura en Rob. De eerste heeft een opvallende plooiing in de rugleuning, een trendy ronde rug en ronde poten. Aura laat zich prima combineren met de Core. Rob is strak gelijnd zonder plooien. De bezoekers van de Voorjaarsbeurs reageerden tot nu toe zeer positief op deze modellen, die ook gestoffeerd kunnen worden met de stoffen mango en berry: 2 stoffen die uit reststoffen van de petrochemie zijn gemaakt, waarbij geen water wordt gebruikt in de productie. De stoffen zijn ook afwasbaar en opnieuw te gebruiken.

Bolero is een poef met of zonder (lage of hoge) rugleuning. Zeker met de hoge rugleuning valt Bolero zeer op: speels en toch verfijnd. Met de ronding in de rug, houten poten en recyclebare stoffering past het binnen de trends van dit moment en de richting waarin het Belgische merk zich begeeft. Kom deze mooie nieuwe modellen zien bij de stand van Mobitec op de eerste verdieping van De Woonindustrie in Nieuwegein!