Van 5 tot 10 september 2021 presenteert MONDiART hun geweven kunst in het prachtige Palazzo Francesco Turati in Milaan. Deze unieke wanddecoratie wordt ontworpen door Nederlandse kunstenaars, geweven in een Nederlandse weverij en ingelijst in handgemaakte Italiaanse lijsten, door eigen ambachtelijke lijstenmakers in hun werkplaats te Eindhoven.

Materialen zoals wol, lurex, polyester, katoen en verschillende weeftechnieken worden gecombineerd, om een geweven stuk te creëren, dat de klasse en stijl van beeldende kunst heeft. “Voor sommige kunstwerken voegen onze vakmensen geborduurde details toe. Om het kunstwerk compleet te maken, voorziet ons vakkundige team het kunstwerk van een Italiaans houten frame. Het ontwerp, het weven, het borduurwerk en de framing… het gebeurt allemaal in Nederland”, aldus het bedrijf uit Eindhoven.

Tijdens Masterly 2021 presenteert MONDiART met trots 100% Nederlandse producten. Naast de prachtige geweven stukken is MONDiART al meer dan 30 jaar een groothandel in wand- en vloerdecoratie. Van kunstwerken aan de wand tot unieke vloer- en wandkleden. Van spiegels op maat tot kussens voor binnen en buiten. Van ingelijste reproducties tot Changeable ArtFrames met verwisselbare doeken gemaakt van gerecyclede PET-flessen, om het decor van tijd tot tijd te veranderen.

MONDiART presenteert gelijktijdig met de Masterly in Milaan, een kleinere uitvoering van de stand in het Palazzo Turati tijdens showUP op 5 en 6 september in Vijfhuizen. De bezoekers van showUP worden daarnaast ook getrakteerd op een primeur: de lancering van een nieuwe Stylist Choice collectie, deze keer gericht op de kids (0-12 jaar).

Meer info: www.mondiart.com