Het afgelopen weekend was MONDiART druk in Den Haag tijdens ‘Masterly The Hague’. “Het was vier dagen lang genieten in de prachtige ambiance van de ‘The King’s Ballroom’. Ons duurzame kunstwerk werd bijzonder goed ontvangen en bewonderd. Niet alleen de print op zich kreeg aandacht, vooral het speciale doek, dat van gerecyclede PET garen is geweven. Door deze duurzame kunst wordt de weg naar een milieuvriendelijke toekomst een stuk kleurrijker, toch?”

Officiële lancering van de ‘Haute Couture’ collectie

”De fijne dagen in de Hofstad laten we met een super goed gevoel achter ons. We gaan het zorgzame team van Nicole Uniquole zeker missen. Maar vooruitkijkend naar begin november staat er weer een mooi moment aan te komen. Tijdens de Meubelbeurs in Brussel lanceren we de nieuwe ‘Haute Couture’ collectie. Hierin schitteren onder andere werken van de internationaal bekende kunstenares Margot van Huijkelom. Wij zijn bijzonder trots op onze exclusieve samenwerking met Margot. Haar ‘Woven Art’ zal Franse allure in onze huiskamers brengen,” vertelt Cole Brekoo enthousiast.

Kunstenares Pieternel in actie

Het team van MONDiART wordt in Brussel vergezeld door kunstenares Pieternel. Zij zal live demonstreren hoe haar kunstwerken gemaakt worden. Pieternel schildert zowel autonoom als in opdracht. De kunstenares schildert veelal dieren uit het hoofd op het doek. Haar gedachten en gebeurtenissen worden in de dieren op het doek vertaald. Herkenbare, karakteristieke bewegingen en vormen van dieren om ons heen, paarden, landleven, onze huisdieren, maar ook de Europese en Afrikaanse wildlife. Wat ze op de beurs zal creëren is nog een verrassing. Kom kijken en ‘meet the artist’!

 

Wall Art, Kussens en Karpetten

Ook de werken Elsa Corolleur worden meegenomen naar Brussel. In deze collectie zijn de ‘Velvet Art’ uitvoeringen een primeur voor de bezoekers van de Meubelbeurs. Deze aaibare kunst geeft het werk van deze top kunstenares een heel nieuwe dimensie. Naast wall-art zal MONDiART ook hun collectie kussens en karpetten tonen op de Brusselse stand.

MONDiART is de komende editie van de Meubelbeurs in Brussel te vinden in de sector Fusion, het sfeervol wonen van morgen, in hal 8 (standnr. 416). Bezoek MONDiART op 7 – 10 november in Brussel.