MONDiART opent nieuwe showroom met Feel@Home dagen

De afgelopen maanden heeft de MONDiART showroom in Eindhoven een metamorfose ondergaan. De ruimte heeft een hele nieuwe indeling en frisse look gekregen. Een stijlvolle ruimte, waarin de laatste collecties mooi geshowd kunnen worden. “Tijdens de Feel@Home dagen openen we niet alleen onze showroom op een feestelijke manier, onze gasten krijgen ook de nieuwe voorjaarscollectie gepresenteerd,” vertelt Cole Brekoo enthousiast.

Haute Couture

Vorig jaar werd de Haute Couture collectie gelanceerd. Een prachtige collectie wand- en vloerdecoratie, die in samenwerking met de internationaal bekende kunstenares Margot van Huijkelom zijn geproduceerd. MONDiART heeft de exclusieve rechten om de illustraties van Margot op diverse manieren te verwerken tot unieke kunstwerken. De prachtige wollen wandkarpetten, Woven Art, Velvet Decopanels en Changeable Art Frames geven het assortiment van MONDiART extra allure.

MONDiART Private Label

Met de Private Label biedt MONDiART je de mogelijkheid om zelf een product of een gehele collectie te produceren. Ze helpen je bij het ontwikkelen van jouw eigen collectie wand- of vloerdecoratie en woonaccessoires. Cole Brekoo: ”Als je een bepaald talent of affiniteit hebt met interieurdesign, maak dan gebruik van de creativiteit en kennis van het MONDiART team. Samen bekijken ze de mogelijkheden en starten ze het ontwikkelproces in eigen huis. De producten worden voorzien van jouw merknaam en kunnen na productie exclusief en alleen verkocht worden vanuit jouw bedrijf of webshop.”

Feel@Home dagen

Het team van MONDiART heeft zin om een feestje te vieren. Dat doen ze niet alleen! Daarom wordt de vakinkoper van harte uitgenodigd om op 6,7,13 of 14 maart tussen 10:00 en 17:00 de showroom in Eindhoven te bezoeken. Een mooi moment om de nieuwste voorjaarscollectie te zien, bij te praten over de nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingen en dat allemaal onder het genot van Brabantse gezelligheid. “Plan een afspraak via mail of telefoon. We staan klaar om je een ‘grand tour’ in de nieuwe showroom te geven,” laat een trotse Cole weten.