Morres, ‘de warmste woonwinkel’, nodigt haar relaties tussen 25 september tot 18 oktober uit om ‘unieke trendweken te komen beleven.’ In samenwerking met Bart Appeltans, de interieurarchitect die definitief doorbrak als huizen smaakmaker in Blind Gekocht op Vier, ontwikkelde het Morres styling team 12 trendkamers waar bezoekers alle woon-, meubel- en decoratie trends voor 2021 in avant-première kunnen komen ontdekken.

”Artistic Home, Basic Craft, Blushing Blonds, Boutique Chique, Classy Hotel, Homely Industrial, Magic Theatre, Metropolitan Dandy, Scandinavian Touch en Soft Tone: elke trendkamer in de Morres winkel is een cocon van inspiratie waar Bart Appeltans met kleur, artistieke accenten, robuuste, stoere of juist natuurlijke materialen, geometrische vormen of geraffineerde details een nieuwe homely wereld creëert. 10 boeiende, inspirerende, verfrissende, afwisselende, hartverwarmende trends in 10 trendkamers.”

Bovendien werden op de uitgebreide slaapafdeling nog eens 12 slaapkamers ingericht als hotelkamers met dezelfde trends. ”Een hyper actueel universum aan warme woonideeën en eindeloos veel sfeer in een tijdloze ruimte: bij Morres komt je droominterieur binnen handbereik”, aldus het PR bureau van Morres dat superlatieven tekort komt.

Meer over Bart Appeltans
Bart Appeltans is een van de bekendste Belgische interieurarchitecten die in 2008 samen met Liesbet Bemong het interieur- en architectenbureau SFAR oprichtte. ‘SFAR (architects of atmosphere) creëert tijdloze, sfeervolle en warme interieurs waarmee je van elk huis je eigen unieke thuis maakt.’

Morres
Morres, al 110 jaar een begrip in Nederland en Vlaanderen, is een van de meest toonaangevende woonwinkels van Nederland en biedt met een winkeloppervlakte van 41.000 m² en een revolutionair winkelconcept ‘dé woonbeleving van de toekomst.’