Op 1 december 2023 slaan Nederick en 2 Deliver de handen ineen, een prachtige samenwerking op het gebied van duurzaam transport. Deze alliantie, gericht op duurzaamheid en efficiëntie, zet een belangrijke stap in de reductie van CO2-uitstoot door middel van een innovatief Transportmanagement Systeem.

Met de gezamenlijke inzet van het nieuwe Transportmanagement Systeem, dat vanaf 1 januari 2024 actief is, richten Nederick en 2 Deliver zich op het minimaliseren van CO2-uitstoot. Dit wordt bereikt door het gebruik van kleinere aflevergebieden, een cruciaal aspect in de missie om duurzaam transport te bevorderen. Daarbij wordt er nu nóg sneller geleverd door een grotere planningscapaciteit. Ook krijgt de klant de mogelijkheid een voorkeur voor een specifieke dag aan te geven met betrekking tot het aflevermoment. Het installatieteam voor montageklussen is uitgebreid.

De implementatie van het nieuwe systeem is mogelijk gemaakt door de samenwerking met VloeiendIT, een toonaangevende speler op het gebied van technologische vooruitgang. Deze drie partijen bundelen hun expertise om een revolutie teweeg te brengen in transportefficiëntie en duurzaamheid. Nederick en 2 Deliver richten zich niet alleen op het verminderen van milieubelasting, maar kijken ook vooruit naar de logistieke toekomst. De samenwerking opent de deur naar uitbreiding van klantenkring en biedt mogelijkheden voor meer servicegerichte oplossingen. De partners streven ernaar totale projecten in te richten, variërend van vakantiehuizen tot hotels en restaurants. Door krachten te bundelen, leren ze van én maken ze gebruik van elkaars sterke punten die de transportervaring voor klanten nog verder verbetert.

De samenwerking tussen Nederick en 2 Deliver is niet zomaar een partnerschap; het is een innovatieve samenwerking in duurzaamheid en klanttevredenheid. Deze alliantie, gesteund door het nieuwe Transportmanagement Systeem, markeert een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van efficiënt en klantvriendelijk transport naar een groenere toekomst.