Continue Meubelagentuur is een van de vaste exposanten van Meubelhart Beusichem. Vanaf aanstaande maandag zal er ook bij dit agentuur weer veel nieuws te zien zijn, waaronder twee nieuwe modellen van Neo-style.

Model Zeno

Een bank met een moderne uitstraling. Een op het oog zwevende schuifzitting (meestal zie je een onderlijst waar de zitting overheen schuift, deze is bij dit model volledig uit het zicht geplaatst).

Er zijn vier maten banken ,hockers, fauteuils en relaxfauteuils. De poten zijn in de maten S, M, en L en in diverse RAL kleuren leverbaar. Bovendien zijn er overal plaatsbare hoofdsteunen. Een bank met vele mogelijkheden, voor zitcomfort op maat. De meest verkochte bekleding is zwart leder.

Model Wilson

Kenmerkend is het dubbele armkussen, dat een uiterst comfortabel relaxgevoel geeft. Ook hier zijn weer de 3 maten banken ,fauteuils en 3 relaxfauteuils: small, medium of large uitvoering met hoge of lage rug, hoofdsteunen en een verstelbare zitting, net als bij het succesvolle model Morgan. Het model doet het goed in de nieuwe, iets zwaardere, dikkere stoffen en een glansleder met een wolkeffect dat zeer chique oogt. Een contrastbies is bij alle stofferingen opnieuw mogelijk.

Inkoopdagen Meubelhart Beusichem: 7 en 8 september | 14 en 15 september | 21 september

Lees nog veel meer over de aanstaande inkoopdagen in het Meubelhart Beusichem in de nieuwste editie van Interior Business Magazine.