Over iets minder dan twee weken (16 en 17 september) vindt in Ahoy Rotterdam de vakbeurs ARCHITECT@WORK plaats. Deze beurs is gratis toegankelijke voor architecten en ontwerpers en telt ongeveer 200 exposanten.

Naast de nieuwe producten van de exposanten zijn er exposities rond het thema future-proof en organiseert Architectenweb een seminarprogramma. De catering is gratis, de maatregelen ten aanzien van veiligheid en besmetting voorkomen zijn genomen, het sfeervolle lichtplan is ook gereed. De beurs staat te popelen om van start te gaan.

Wat voor veranderingen zijn er zoal doorgevoerd? De meest zichtbare zijn de verruimde openingstijden, nu van 10:00u tot 19:00u. Daarbij vraagt de organisatie aan bezoekers om van tevoren een dagdeel te kiezen waarop zij ARCHITECT@WORK willen bezoeken.

Juist ARCHITECT@WORK is natuurlijk ook een plek waarop veel handen geschud worden. Dat kan nog even niet en dat zal best nog wel even wennen zijn maar  iedereen zal er ook enorm van genieten om – op veilige afstand – elkaar weer te zien. Persoonlijk contact is niet alleen menselijk maar ook belangrijk. Voor architecten is het cruciaal om een nieuw product toe te kunnen passen. Je wilt het product daadwerkelijk gezien hebben en het bedrijf erover gesproken hebben.

Om het nog eenvoudiger te maken om contacten te leggen, lanceert ARCHITECT@WORK de mogelijkheid om via de app A@W Digital nog eenvoudiger op A@W of daar buiten een (online) afspraak met elkaar te maken. Ook wanneer het niet lukt om ARCHITECT@WORK te bezoeken, kunnen er zo toch nieuwe contacten gelegd worden.

architectatwork.nl