JaxxChoice is in 2017 opgericht als aanbieder van betaalbare, stoere zitmeubelen en marmeren salontafels. Een groeiend merk met een duidelijke ambitie: het kiezen van meubelen bijzonder leuk maken. “Alle modellen in de collectie zijn zorgvuldig geselecteerd, met een hoge kwaliteit en een eerlijke prijs als belangrijkste kernwaarden. Dit maakt JaxxChoice onderscheidend ten opzichte van het grote aanbod in de interieurbranche”, aldus agent Wiebe Bouma.

Achter JaxxChoice staat een jong, gedreven team met een passie voor meubelen en marketing. De trends in Nederland worden nauwlettend in de gaten gehouden, waardoor de collectie te allen tijde vernieuwend is. De bestsellers staan veelal op voorraad in de eigen warehouse, maar ook maatwerk banken behoren tot de mogelijkheden. Hierbij is er ruime keuze uit een trendy collectie stoffen. Bovendien biedt JaxxChoice rechtstreekse dropshipment levering bij de consument, betrouwbare levertijden en 5 jaar productgarantie.

Wiebe: “Een stoer en betaalbaar meubelmerk waarbij de prijskwaliteitverhouding samenvalt met de verwachting van de consument. Zowel voorraadmodellen als zelf te configureren maatwerk banken.” De JaxxChoice modellen staan in een groeiend aantal meubelwinkels, waaronder Jansen Totaal Wonen en alle Loods 5 filialen in Nederland. Ook bij Van Gils Wonen en Slapen zagen ze de kracht van JaxxChoice in. De ondersteuning komt vanuit het Gelderse Huissen. Consumenten kunnen daar vrijblijvend een stofstaal aanvragen. Tevens worden alle orders in Huissen verwerkt en wordt de volledige marketing en service afwikkeling hier centraal verzorgd.

Wiebe: “JaxxChoice is klaar om te groeien. Het ligt in onze bedoeling om JaxxChoice een betere spreiding te geven. Onze kennis van de markt en de vele relaties die we onderhouden kunnen hieraan bijdragen.” Het bedrijf meldt zelf: “Wij werken graag samen met serieuze partners die ruimte beschikbaar willen stellen in hun woonwinkel en de ambitie hebben om met ons mee te groeien. Uw woonwinkel verrijken met het winkelconcept JaxxChoice? Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u.”

Hiervoor kunt u contact opnemen met Wiebe Bouma, 06-12151289, w.bouma@newambiance.nl

Of vul ons contactformulier in: www.jaxxchoice.nl/klantenservice/zakelijk/.

Voor meer informatie over onze collectie kunt u terecht op de website www.jaxxchoice.nl