Op 24 en 25 september staat Nidum in het teken van genieten tijdens Smaakvol Nidum. Genieten van smaakvol design en lifestyle én van een hapje en een drankje.

Food & inspiration
Het monumentale Arsenaal in Grave is sinds november 2021 getransformeerd tot een house of inspiration. Op deze monumentale locatie maak je kennis met de diverse shops en showrooms van Nidum, waar lifestyle, design, interieur en kunst centraal staan. Van (tuin)meubilair en verlichting tot bedden en van vloeren en speakers tot koffie en wijn.

Tijdens Smaakvol Nidum exposeert Michiel van Pinxteren met een aantal beelden in de binnentuin en in de serre vind je de werken van de kunstenaar Mehdi Mashayekhi. Ook Wendy Buiter, Micky Hoogendijk, Chris Tap, Carina Wagenaar en Noor Huig laten verschillende werken zien in Nidum. In de monumentale kapel is een exclusieve mode-expositie van Addy van den Krommenacker te zien. De mode-ontwerper is onlangs naar Grave verhuisd en verkoopt tijdens Smaakvol Nidum ook enkele unieke stukken in Nidum. Dat weekend kun je de indrukken van de dag op je in laten werken in de binnentuin, waar je geniet van diverse gerechten die worden bereid door de koks van Ovum en haar partners. Aan de kinderen is ook gedacht met een springkussen, een pizza-oven en diverse spellen.

Business Only Night
De Business Only Night op vrijdag 23 september is uitsluitend voor zakelijke gasten. Zij zijn van harte welkom met relaties of collega’s voor een informele en gezellige avond met live muziek. Gasten worden ontvangen vanaf 17.00 uur, maken kennis met het house of inspiration en worden voorzien van heerlijke gerechtjes van onze chef en drankjes uit de open bar. Modeontwerper Addy van den Krommenacker is ook aanwezig en verzorgt een modeflash. Kaarten zijn beschikbaar voor 97,50 euro per persoon incl btw. Dit is inclusief onbeperkt fris, bier en wijn en diverse gerechtjes. Kaarten zijn te reserveren via de website van Ovum (www.ovumrestaurant.nl).

Nidum is tijdens Smaakvol Nidum op zaterdag 24 september geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag 25 september van 12.00 tot 18.00 uur. Ovum is langer geopend, zodat er ook ‘s avonds kan worden genoten van de diverse gerechten. Kijk voor meer informatie op www.nidum.nl/smaakvol.

Nidum, house of inspiration
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave
www.nidum.nl